Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Przejdź do mapy strony
Przedsiębiorstwo
Przetwórstwa Rolno
Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.
Dział obsługi klienta
+48 18 448 50 15
+48 18 448 50 17
Home
Firma
O firmie
Misja firmy
Aktualności
Dane rejestracyjne
Technologia produkcji
Oferta
Jaja w proszku
Jaja w proszku z chowu ściółkowego i wolnego wybiegu
Żółtko w proszku
Żółtko w proszku termostabilne
Żółtko w proszku z chowu ściółkowego i żółtko w proszku z wolnego wybiegu
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste z chowu ściółkowego i wolnego wybiegu
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina - odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Albumina w proszku z chowu ściółkowego i wolnego wybiegu
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Kontrola produkcji
Dotacje UE
Dotacja PARP
Dotacja NCBR
Bon na innowację
Dotacja ARiMR
Kontakt
Dotacje UE
Home
Dotacje UE
Dotacje UE
Dotacja PARP
Dotacja NCBR
Bon na innowację
Dotacja ARiMR
Dotacja PARP
Dotacja NCBR
Bon na innowację
Dotacja ARiMR