Zamknij
  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści
  • Przejdź do mapy strony
Logo
PrzedsiębiorstwoPrzetwórstwa RolnoSpożywczego “BASSO” Sp. z o.o.
Dział obsługi klienta
+48 18 448 50 15+48 18 448 50 17
  • język angielski
  • język polski
  • Home
  • Firma
    • O firmie
    • Misja firmy
    • Aktualności
    • Dane rejestracyjne
  • Technologia produkcji
  • Oferta
    • Jaja w proszku
    • Jaja w proszku z chowu ściółkowego i wolnego wybiegu
    • Żółtko w proszku
    • Żółtko w proszku termostabilne
    • Żółtko w proszku z chowu ściółkowego i żółtko w proszku z wolnego wybiegu
    • Białko w proszku
    • Białko w proszku wysokopieniste z chowu ściółkowego i wolnego wybiegu
    • Białko w proszku wysokopieniste
    • Albumina - odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
    • Albumina w proszku z chowu ściółkowego i wolnego wybiegu
    • Masa jajowa płynna pasteryzowana
    • Białko płynne pasteryzowane
    • Żółtko płynne pasteryzowane
  • Kontrola produkcji
  • Dotacje UE
    • Dotacja PARP
    • Dotacja NCBR
    • Bon na innowację
    • Dotacja ARiMR
  • Kontakt
Baner

Dotacje UE

  1. Home
  2. Dotacje UE
  • Dotacje UE
    • Dotacja PARP
    • Dotacja NCBR
    • Bon na innowację
    • Dotacja ARiMR
  • Dotacja PARP

  • Dotacja NCBR

  • Bon na innowację

  • Dotacja ARiMR

  • Przedsiębiorstwo Przetwórstwa

    Rolno-Spożywczego Basso Sp. z o.o.

     

    33-388 Gołkowice Dolne 201

    Polska

  • Centrala:

    tel./fax: +48 18 446 32 27

    tel./fax: +48 18 446 32 89

    e-mail: firma@basso.pl

  • Dział Obsługi Klienta:

    tel.: +48 18 448 50 15

    tel.: +48 18 448 50 16

    tel.: +48 18 448 50 17

    fax: +48 18 448 50 20

    e-mail: sprzedaz@basso.pl

    Dział Zakupów:

    tel. +48 18 448 50 19

     

     

     

     

  • Home
  • Firma
  • Technologia produkcji
  • Oferta
  • Kontrola produkcji
  • Dotacje UE
  • Kontakt
  • Blog
logo
© 2017 P.P.R.S "BASSO” Sp. z o.o.
Wszystkie prawa zastrzeżone
Powered by Quick.CMS Realizacja: Verakom
COOKIES

Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Zamknij